Afscheid Hertog Melchior

Bedankt allemaal

Beste Carnavalsvrienden,

Helaas is ons Hertog-jaar voorbij gevlogen. Het lijkt pas kort geleden dat de Berendonckers mij als Hertog vroegen. In oktober 2017 zat ik met de Hertogcommissie aan tafel en na een goed gesprek zei ik volmondig JA! Mijn gevolg had ik snel bij elkaar en zo stonden Mark, Theo, Ilse en Susan samen met mij op zaterdag 20 januari 2018 op het podium als de nieuwe Hertoggroep. 

Na een fantastische Carnaval en heel veel leuke feestjes was het op zaterdag 19 januari jongstleden echt zover. Mijn jaar als heerser van ’t Vênnegat zat erop. Wij hebben samen met de Berendonckers een geweldig jaar gehad. Het was een hele mooie ervaring! Theo en ik blijven lid van de Berendonckers, dus wij zien jullie snel weer in de tent. 

Als laatste wil ik nog iedereen bedanken die ons geholpen heeft, in welke vorm dan ook. Ook iedereen bedankt die samen met ons het feestje hebben gemaakt. Nu dragen wij het stokje over aan de volgende Hertoggroep!

Groet, Oud-Hertog Melchior